Sport

  • Örömmel vette az MLSZ a románok bocsánatkérését

    A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a válogatott egyaránt örömmel vette tudomásul a román szövetség (FRF) intézkedését és bocsánatkérését, amiért hétfőn a kolozsvári bajnoki mérkőzésen a bukaresti Rapid szurkolói felgyújtották a magyar zászlót.
  • A román csendőrség azonosította a zászlóégető szurkolót

    Azonosították azt a szurkolót, aki a kolozsvári CFR és a bukaresti Rapid hétfői bajnoki labdarúgó mérkőzésen felgyújtott egy magyar zászlót - közölte szerdán a román csendőrség.
  • Gică Hagival tartott sajtótájékoztatót Orbán Viktor

    Gică Hagival tartott csütörtökön közös sajtótájékoztatót Orbán Viktor magyar kormányfő a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi utánpótlás-labdarúgótorna alkalmából. A 125-szörös román válogatott labdarúgó által létrehozott Hagi Akadémia immár harmadszor vesz részt a tornán.
  • MOL Liga: visszahozták a döntőt Csíkba a sportklubosok

    Bravúros teljesítménnyel hosszabbítás után aratott győzelmével életben tartotta aranyérmes reményeit a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Dunaújvárosban a MOL Liga döntőjének ötödik mérkőzésén. Gál Sándor még visszatérne Újvárosba a jövő héten és nem turistaként.
  • Vass Ádám szoros mérkőzést, magyar győzelmet vár

    Szoros mérkőzést és hazai győzelmet vár a péntek esti magyar-román vb-selejtezőtől Vass Ádám, a Kolozsvári CFR magyar légiósa. A Liga 1 egyetlen magyarországi futballistája szerint egyformák a győzelmi esélyek, egyik csapatot sem tartja favoritnak. A péntek este 21.30-kor kezdődő találkozót a maszol.ro élőben közvetíti a Puskás Ferenc Stadionból.
  • Malajziai Nagydíj - Vettel indulhat az első rajtkockából

    A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a Forma-1-es Malajziai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat az élről.
  • Malajziai Nagydíj: Vettel nyert, kettős Red Bull-siker

    A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte az idei Forma-1-es szezon második futamát, a vasárnapi Malajziai Nagydíjat, és ezzel a vb-pontversenyben is az élre állt.
  • A magyar-román volt az eddigi legnézettebb vb-selejtező

    A magyar-román volt az eddigi legnézettebb világbajnoki selejtező, a péntek esti labdarúgó-mérkőzést 1 millió 40 ezren nézték az M1-en - közölte  a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-vel.
  • Férfi kézi BL: a Veszprém kegyetlenül belehúzott a Kiellel

    A férfi kézilabda Bajnokok Ligája bécsi sorsolásán az MKB Veszprém a címvédő THW Kielt kapta ellenfélül a negyeddöntőben. A párharc első mérkőzését Németországban, a visszavágót Magyarországon rendezik.
  • Kassai Viktorra számítanak a 2014-es foci vb-n

    Kassai Viktor is bekerült abba a keretbe, melyből kijelölik majd a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokságon közreműködő játékvezetőket. Romániából ismét nem számítanak bírói közreműködésre.
  • Felavatták Budapest első Puskás-szobrát Kispesten

    Kispesten avatták fel szerdán Budapest első, Puskás Ferencet, az Aranycsapat legendás labdarúgóját ábrázoló szobrát. Az alkotás a Kőbánya-Kispest közlekedési csomópontnál lévő bevásárlóközpont főbejáratával szemben található.
  • Hoki: szombaton rajtol a HSC-Corona bajnoki döntő

    Nem hozott túl nagy izgalmakat a román jégkorong-bajnokság elődöntőjének csíkszeredai házi rangadója, hiszen az előzetesen is esélyesebbnek vélt HSC Csíkszereda könnyedén intézte el farmcsapatát az ISK-HSC Csíkszeredát és bejutott a döntőbe, ahol a Brassói Corona lesz az ellenfele.
  • Az olaszok legyőzésével Világliga-döntősök a magyarok

    A magyar férfi vízilabda-válogatott 8–7-re győzött Olaszország ellen a világliga C-csoportjának ötödik fordulójában, és ezzel már biztosan az első helyen végez a kvartettben, így bejutott a nyári döntőbe.
  • Letették az új Fradi-stadion alapkövét, elkezdődött a bontás

    Letették csütörtökön a Ferencváros új labdarúgó-stadionjának alapkövét, és közvetlenül ezután megkezdték az Albert Stadion bontási munkálatait.
  • Kinézte magának a CFR Böde 'a Tank' Dánielt?

    Nem kizárt, hogy nyáron duplájára nő a magyar idegenlégiósok száma a Kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapatnál, ugyanis sajtóhírek szerint a fellegvári alakulat kiszemelte a magyar válogatottban kedden gólt szerző Böde Dánielt.
  • Felavatták az első egész alakos köztéri Puskás-szobrot

    Felavatták Óbudán a világ első, Puskás Ferencet, az Aranycsapat legendás labdarúgóját ábrázoló egész alakos köztéri szobrát. A műalkotás Puskást örökíti meg, amint Madridban gyerekeket tanít dekázni. A legendás futballistát az októberben elhunyt Pauer Gyula tervei alapján formázták meg, míg a gyerekek figuráját Tóth Dávid pályamunkájából vették át.
  • Pistorius-ügy: a sportoló elutazhat külföldi versenyekre

    Oscar Pistorius, a barátnője megölésével vádolt, mozgássérült sztársportoló bizonyos feltételekkel elhagyhatja Dél-Afrikát, hogy nemzetközi versenyeken induljon – így döntött csütörtökön Pistorius beadványa nyomán egy dél-afrikai bíróság.
  • Sajtóinformáció: ölre ment Victor Pițurcă és Adrian Mutu

    Késre menő konfliktus tört ki Victor Pițurcă, a román labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya és Adrian Mutu, a legismertebb román labdarúgó között a múlt hét végi magyar-román vb-selejtező előtt.
  • Valdés 10 millió eurót kereshetne idényenként az Anzsinál

    Ha átigazol, idényenként legalább tízmillió eurót kereshet az FC Barcelona kapusa, Víctor Valdés az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatánál.
  • Hat év alatt futna végig a Duna mentén a paralimpikon

    Molnár Péter végtaghiányos ultrafutó május 19-én induló, egyedülálló vállalkozással szeretné népszerűsíteni a Duna Stratégiát: Tulceából a Duna mentén elfut a németországi Donaueschingenbe.