Sport

  • EL: a Steaua került ki győztesen a büntetőthrillerből

    Hosszabbítás és büntetőrúgások után jutott be a Bukaresti Steaua az Európa-liga nyolcaddöntőjébe, ugyanis az Ajax Amsterdam elleni visszavágó a rendes játékidőben ugyanazzal a 2-0-s eredménnyel ért véget, amivel a hollandok az első összecsapást megnyerték. A bakák a következő fordulóban a Chelseával találkoznak.
  • Óvadék ellenében szabadlábon védekezhet Pistorius

    Elrendelte Oscar Pistorius óvadék ellenében történő feltételes szabadlábra helyezését pénteken Pretoriában a bíró. Az óvadék összege 1 millió rand (113 ezer dollár).
  • Talmácsi Gábor csúnyán összetörte magát

    Kihagyja a Supersport-vb első versenyét Talmácsi Gábor, aki a pénteki szabadedzésen nagyot bukott. A magyar versenyző azóta is kórházban van, az újabb vizsgálatok kiderítették, hogy a fejét ért ütés miatt folyadék keletkezett a koponyájában, valamint eltört az alsó állkapcsa, és bal bokáján is zúzódásokat szenvedett, ezért talpra sem tud állni.
  • Vizes vb: a Benedek-csapat összekerült a szerbekkel - sorsolás

    A magyar férfi vízilabda-válogatott egy csoportba került Szerbiával a július 22. és augusztus 3. között rendezendő 15. vizes vb-n. Benedek Tibor együttese még Ausztráliával és Kínával találkozik a csoportkörben. Női csapatunk az olaszokat kapta a brazilok és a kazahok mellett.
  • Mol Liga: az utolsó meccsnap dönt a rájátszásról

    A MOL Liga alapszakaszának utolsó három mérkőzését rendezik meg hétfőn. A tét nem kicsi, ugyanis a még kiadó két rájátszásbeli helyért három csapat - HSC Csíkszereda, Brassói Corona és HC Érsekújvár - van versenyben.
  • Balotelli szobrot rendelt magáról új háza udvarára

    Az életnagyságú szobrot rendelt magáról Mario Balotelli, az olasz válogatott és az AC Milan csatára. A megrendelő igénye, hogy az alkotás munka, azaz gólszerzés közben ábrázolja őt, méghozzá az antik hősök mintájára.
  • Kilencmeccses eltiltást kapott a „gyilkos" Cadú

    Kilenc fordulóra függesztette fel a Hivatásos Labdarúgó-liga (LPF) fegyelmi bizottsága csütörtökön délután Ricardo Cadút, a Kolozsvári CFR 1907 csapatkapitányát azért a durva szabálytalankodásért, amelynek következményeként Zsivko Milanov, az FC Vaslui labdarúgója elvesztette öt fogát.
  • Női kézi BL: már hétvégén elődöntős lehet a Győr és az FTC

    Amennyiben az eddig százszázalékos Győr és FTC megnyeri hétvégi középdöntős mérkőzését, illetve a Podgorica és az Oltchim nem győz, akkor a két magyar csapat a hátralévő két forduló eredményétől függetlenül csoportelsőként jut a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe, ráadásul ott elkerülik egymást.
  • Szerződést hosszabbított az 1000. mérkőzésére készülő Giggs

    A Manchester United labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ryan Giggs egy évvel meghosszabbította szerződését. A rutinos középpályás így a 2013–2014-es szezonban is a „vörös ördögök" futballistája lesz.
  • A Real zsinórban másodszor verte a Barcelonát

     Primera Division csúcsrangadóján szombaton délután a Real Madrid 2-1-re legyőzte a Barcelonát. A fővárosiak öt nap alatt kétszer intézték el riválisukat.
  • Női kézi BL: csoportelsőként elődöntős a Győr

    A hátralévő két középdöntős forduló eredményeitől függetlenül már biztosan csoportelső - és így elődöntős - a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután szombaton 30-24-re legyőzte a vendég Larvikot.
  • Liga 1: húsz pont a Steaua és a Kolozsvári CFR között

    Húsz pontra nőtt a regnáló bajnok Kolozsvári CFR 1907 hátránya a labdarúgó Liga 1-et autoriter módon vezető Bukaresti Steauával szemben, miután a 21. forduló szombati mérkőzésein ellentétes eredményt produkált a két csapat: a vasutasok hazai pályán vesztettek a Galaci Oţelullal szemben, a bakák pedig 3-0-ra lemosták a medgyesieket.  
  • Női kézi BL: a Krim vette el az FTC veretlenségét

    Elszenvedte első vereségét az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Elek Gábor vezetőedző csapata a 4. fordulóban a Krim Ljubljana otthonában kapott ki vasárnap 31-25-re, ám ha a következő körben legyőzi a vendég Oltchim Râmnicu Vâlceát, akkor - akárcsak a Győri Audi ETO KC - bejut az elődöntőbe.
  • NB 1: kilencpontosra nőtt a Győr előnye

    A listavezető Győr nehezen kivívott 2-1-es kaposvári sikerével tovább növelte előnyét a labdarúgó OTP Bank Ligában, melynek idei első, 18. fordulójában a második MTK meglepetésre kikapott Pécsett 2-1-re.
  • A CAS hétfőn felfüggesztheti a zárt kapus büntetést

    A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) már a jövő héten dönthet arról, hogy felfüggeszti-e a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek (FIFA) a március 22-ei magyar-román világbajnoki selejtezőre vonatkozó zártkapus büntetését, a végső döntést pedig majd később hozza meg.
  • BL: a Real Madrid és a Dortmund jutott a nyolc közé

    A Real Madrid és a Borussia Dortmund jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A több mint félórát emberelőnyben játszó királyi gárda a Manchester United otthonában nyert 2-1-re, míg a német csapat az ukrán Sahtar Donyecket búcsúztatta 5-2-es összesítéssel kedden.
  • Ellenfelére vár a Mol Liga-döntős HSC Csíkszereda

    Harmadik mérkőzésén is győzelmet aratott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Liga elődöntőjében és bejutotta az idei kiírás fináléjába. A döntőbeli ellenfél kiléte még nem ismert, de ahhoz a Dunaújváros került közelebb, miután szerda este visszavette pályaelőnyét a Miskolccal szemben.
  • Tizenhat légiósra számít Piţurcă a magyarok ellen

    Tizenhat légióssal számol a magyarok, majd a hollandok elleni márciusi világbajnoki selejtezőkön Victor Piţurcă, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
  • Mol Liga-döntő: a magyar bajnok DAB lesz a HSC ellenfele

    Története során ötödször lett magyar bajnok a Dunaújvárosi Dab. Docler: a bajnoki finálé - amely egyben a MOL Liga elődöntője is volt - negyedik, csütörtöki mérkőzésén hosszabbítás után 2-1-re győzött a Miskolci Jegesmedvék otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot. A Mol Liga döntője kedden kezdődik, a másik ágon a Csíkszeredai HSC 3-0-ra verte a HC Érsekújvár csapatát.