Sport

  • Hoki: Ladányiék lemosták a jégről a székely-román csapatot

    Esélyt sem adott a magyar jégkorong-válogatott a 18 székely játékost jégre küldő Románia csapatának a lengyelországi Tychy-ben zajló nemzetközi torna nyitómérkőzésén: a most bemutatkozó Rich Chernomaz magyar szövetség kapitány tanítványai 7-0-ra mosták le a jégről Románia válogatottját.
  • Veszprémi főhajtás a 4 éve meggyilkolt Marian Cozma előtt

    A négy évvel ezelőtt meggyilkolt Marian Cozmára, az MKB Veszprém román kézilabdázójára emlékeztek pénteken. Szombaton a HCM Konstanca elleni BL-mérkőzésen a szurkolók is emléket állítanak a nagyon népszerű Madárkának.
  • Egervári: feltüzel minket a románok nagyképűsége

    Értékelte a Fehéroroszország elleni döntetlent és előrevetítette a Románia elleni vb-selejtezőt a Nemzeti Sportnak adott pénteki interjúban Egervári Sándor, a magyar labdarúgóválogatott szövetségi kapitánya.
  • Afrika-kupa: a nigériai „Szuper Sasoké” lett a trófea

    Az Afrikai Nemzetek Kupája 2013-as kiírását Nigéria nyerte, amely Sunday Mba találatával legyőzte a döntőben a meglepetéscsapat Burkina Fasót. A győztes csapat tagja - bár a döntőben nem lépett pályára - a Kolozsvári CFR 1907 új középpályása, Nwankwo Obiora is.
  • Hányan húznak el a jogerős ítélet meghozatala előtt?

    Február 19-én dönt a Legfelsőbb Bíróság a korrupcióellenes ügyészség (DNA) azon kéréséről, hogy helyezzék országelhagyási tilalom alá a labdarúgó átigazolások dossziéjában érintett öt Liga 1-es klubvezetőt, illetve három játékosügynököt.
  • Női kézi: a Győr is őrzi 100 százalákos mérlegét

    Második mérkőzését is könnyedén nyerte a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében: a magyar bajnok hétfő este a dán Randers vendégeként diadalmaskodott 25-18-ra.
  • A taekwondót vagy az öttusát teszik ki az olimpiáról?

    Egy nappal a Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó bizottságának keddi ülése előtt továbbra is a taekwondót és az öttusát tartják a legesélyesebbnek arra, hogy a vezető testület javaslata alapján kikerül a 2020-as nyári játékok programjából.
  • Celtic-Juve, Valencia-PSG a BL keddi műsorán

    A téli szünet után az egyenes kieséses szakasszal folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája. A nyolcaddöntő első mérkőzésein kedd este a Celtic a Juventust, míg a Valencia a Paris Saint-Germaint fogadja.
  • BL: féllábbal már negyeddöntős a Juve és a PSG

    A Juventus idegenben 3–0-ra legyőzte a Celticet a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, ezzel gyakorlatilag formalitássá degradálta a torinói visszavágót. A másik keddi mérkőzésen is - ugyan szorosabb, de - vendéggyőzelem született, a PSG 2-1-es sikerrel a tartsolyában várhatja az FC Valencia elleni párizsi visszavágót.
  • Nyilasi a szurkolókat sajnálja a zártkapus magyar–román miatt

    Nyilasi Tibor szerint nagy élménytől fosztották meg a magyar szurkolókat azzal, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntése értelmében zárt kapuk mögött kell lejátszani a magyar-román vb-selejtezőt.
  • Mol Liga: Érsekújváron (re)debütál Gál Sándor

    Nagyon fontos két mérkőzés elé néz a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a Mol Ligában. Pénteken az HC Érsekújvárral, majd vasárnap az Újpesti TE otthonában lépnek pályára a csíki fiúk.
  • Negyedik lett Dubaiban Ostinato, a magyar versenyló

    Ostinato az utolsó helyről előre törve, fél hosszal lemaradva negyedik lett a Dubai World Cup Carnival lóverseny-futamán.
  • Rangadók várnak a kézi-BL-ben a magyar csapatokra

    A Veszprém, a Győr és a Ferencváros is csoportrangadót vív a kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi fordulójában, míg a Szeged a kötelező győzelem terhével fogadja a Dinamo Minszket.
  • Női kézi BL: a Larvik sem tudta megállítani a Győr menetelését

    A Győr a második félidőben bemutatott rendkívül hatékony védekezésének köszönhetően 24-18-ra nyert a Larvik otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában. A két négypontos csapat csatájából győztesen kikerült magyar bajnok továbbra is egyedüliként százszázalékos a sorozatban.
  • Lehet, hogy Mutu mégis játszhat a magyar–románon?

    Múlt héten még úgy tűnt, hogy a román válogatott az izomszakadást szenvedő Adrian Mutu nélkül lép majd pályára március 22-én Budapesten a Magyarország elleni labdarúgó vb-selejtezőn, ám az Ajaccio csatára most arról beszélt, hogy van esély a játékára.
  • BL: a Bayern idegenben, a Porto otthon szerzett előnyt

    Fél lábbal már a legjobb nyolc között érezheti magát a Bajnokok Ligájában a Bayern München, amely a nyolcaddöntő első felvonásán idegenben két góllal nyert az Arsenal ellen. A másik nyolcaddöntőben a FC Porto egy gólos előny birtokában utazhat a Malaga elleni visszavágóra.
  • UEFA Kupa-győztes támadót igazolt a Ferencváros

    UEFA Kupa-győztes brazil játékossal erősödött a Ferencváros labdarúgócsapata. A fradi.hu szerdai beszámolója szerint a 29 éves, volt utánpótlás-válogatott támadó, Leonardo Vitor Santiago délelőtt írta alá szerződését.
  • Először teniszezik Magyarországon Szeles Mónika

    Az elmúlt évek legnagyobb vállalkozására készül a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ), bemutatómeccsre hoznák Magyarországra Szeles Mónikát.
  • BL: a Barca térdre kényszerült Milánóban

    Térdre kényszerítette az AC Milan az esélyesebbnek tartott FC Barcelona csapatát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A San Siro-stadionban megrendezett összecsapáson a házigazdák 2-0-s győzelmet arattak, amivel nagy lépést tettek a negyeddöntő felé. A másik szerda esti mérkőzésen a Kolozsvári CFR-t kiejtő Galatasaray 1-1-et játszott a Schalke 04 ellen.
  • Mol Liga: erdélyi testvérháború a rájátszásért

    Már pénteken, a Brassói Corona ellen begyűjtheti a Csíkszeredai HSC azt a három pontot, amivel bebiztosíthatja helyét a jégkorong Mol Liga rájátszásában. A vendég barcaságiak ellenben egy esetlegen vereséggel nagyon nehéz helyzetbe kerülnének, ugyanis tovább nőne lemaradásuk a HSC-vel és az Érsékújvárral szemben.